Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Τα δύο μισά του BLOOM - BLOOM, μαμά και κόρη δηλαδή, σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα που τόσο περιμένατε κι εσείς και εμείς!
Βάλαμε τα δυνατά μας να φτιάξουμε μια σελίδα, ένα κατάστημα γεμάτο χρώμα, γεμάτο χαρά, όπως ακριβώς είναι και το υπάρχον (ακίνητο!) κατάστημά μας!

www.bloom-bloomshop.com

Προσπαθήσαμε μέσα από την περιήγησή σας στο eshop μας να σας μένει και κάτι θετικό...γι αυτό το λόγο τα προϊόντα μας έχουν όλη μας την αγάπη συσσωρευμένη μέσα τους και οι περιγραφές των προϊόντων μας είναι λίγο αστείες που και που, αλλά έτσι είμαστε κι εμείς κι αυτό δεν αλλάζει...
Τώρα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε όλα τα χειροποίητα μοναδικά σαπούνια της Κατερίνας και όλα τα άλλα καλούδια μας που με μπόλικο μεράκι και φαντασία φτιάχνουμε για εσάς καθημερινά!
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ανανεώνεται συνεχώς με την προσθήκη νέων προϊόντων και από εκεί και έπειτα είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.


Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν θα έπαιρνε τη μορφή που θέλαμε αν δεν υπήρχε η πολύτιμη συνεργασία μας με την εταιρεία BUSINESSRISE καιτην κα Γιάννα Λαζάρου με όλη της την ομάδα. Οφείλουμε επομένως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

Και δεν σταματάμε εδώ!!!!!

Για να σας βάλουμε στο δικό μας γιορτινό κλίμα ιδού εικόνες από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σαπουνομαγαζάκι μας!!!











11 σχόλια:

Efi είπε...

Καλορίζικοοο.... εύχομαι απο καρδιάς τα καλύτερα!!

/EfiMikel

Δέσποινα είπε...

Με την πρώτη ματιά εντυπωσιακό,σε προκαλεί να το εξερευνήσεις!Καλές δουλειές!

deppy11 είπε...

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!! ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!!!!

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχομαστε τα καλυτερα για το γλυκο σας μαγαζακι και να εχετε παντα επιτυχια...
φιλια πολλα χ2 misirlou kai maria

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Καλή αρχή σ'αυτόν τον υπέροχο χώρο!!!

Magdalene B. είπε...

καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα!εύχομαι να πάνε όλα όπως θέλετε και ακόμη καλύτερα!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

Σας ευχαριστούμε!!!! Καλές φωτεινές γιορτές να έχετε!!!!!!!

χρυσάνθη είπε...

Καλορίζικο!!!!Καλές δουλειές από καρδιάς!!!Το κάνατε κουκλίστικο!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!!!!

ΖΩΗ είπε...

Κορίτσια ήρθα στο μαγαζι σας, το οποιο ειναι πανέμορφο , γεμάτο θετική αύρα και πρωτότυπα καλούδια. Μπράβο σας, πολλα μπραβο σας. Χρόνια πολλα να έχετε και να χερεστε την οικογένεια σας!!!!

Ολυμπία είπε...

Καταπληκτικό φαίνεται το μαγαζί. Κρίμα που μένω Πάτρα και δεν μπορώ να ερθω. Αλλά είναι πανέμορφο και το ηλεκτρονικό σας μαγαζί , οπότε ψώνισα από εκεί!!!!! και έμεινα υπέρ ευχαριστημένη τόσο με τα προιόντα όσο και με το αμπλαλάζ. Καλές δουλιές!!!!!!!!!!