Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Την Κυριακή που μας πέρασε (18/12) είχαμε τη χαρά να βρισκόμαστε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Ενηλίκων & Παιδιών "Συν - Εργάζομαι", όπου πολλά παιδάκια είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν με τη βοήθειά μας το δικό τους σαπούνι και να το συσκευάσουν με όμορφο τρόπο. Τα παιδιά χωρίστηκαν σε γκρουπάκια και με τη σειρά έφτιαξαν μικρά και μεγάλα χρωματιστά και μοσχοβολιστά σαπουνάκια!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους, όλα τα παιδάκια που γέμισαν το χώρο αλλά και τις καρδιές μας με χαμόγελα και φυσικά την αξιότιμη Κοινωνική Λειτουργό του Κέντρου κα Φλώρα Παντελίδη για την πρόσκλησή της και την πολύτιμη βοήθειά της σε όλη τη διαδικασία.

Οι πρώτες ύλες καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για τη συσκευασία ήταν μια δωρεάν προσφορά του εργαστηρίου μας προς το Κέντρο και τα παιδιά που συμμετείχαν για τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλές γιορτές σε όλους!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συνχαρητήρια!!!!!
Πάντα να χαρίζεται αγάπη και γνώση στα παιδιά μας. Ειχα φέρει τη κόρη μου και πέρασε τέλεια!!!!!Περιτό να πω ότι κοιμήθηκε με το σαπούνακι, και μας έλεγε οτι όταν μεγαλώση θέλει να μοιάσει στη Γώγω!!!!!
Γωγώ σε ευχαριστώ για την αγάπη και την υπομονή που έδειξες!!!!!
Απο καρδιάς εύχομαι Καλές δουλειες γιατί το αξίζετε. Κρίμα που δεν γνωρίσαμε και τη μαμά.
Καλές δουλειες και καλές γιορτές!!!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

Χαχαχαχα!!!Πολύ κολακευτικό αυτό που είπε η μικρή!!! Νομίζω πως κατάλαβα και ποια πριγκίπισσα είναι....σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τις ευχές! Χαίρομαι πραγματικά που περάσατε όμορφα και εύχομαι να σας δω μελλοντικά ώστε να γνωρίσετε και τη δική μου τη μανούλα! Καλές γιορτές με υγεία και να χαίρεστε την οικογένεια!!!