Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ!!!

Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό κοιτάζομαι με λύπη στον καθρέπτη και απογοητευμένη τα βάζω με τον εαυτό μου που όλο το χειμώνα δεν έκανα καμία σκέψη για το πως θα με βρει το καλοκαιράκι...κι αν θα βρω ανθρώπινο μαγιουδάκι να με χωρέσει...γιατί όσο πάει και ελαττώνεται το ύφασμα στα μαγιώ.... έχουμε και κρίση φέτος....ΠΩΠΩ  αγχώθηκα!!! 

Λοιπόν σήμερα θα σας μιλήσω για μια δοκιμασμένη συνταγή, για ένα προϊόν που θα με βγάλει στην παραλία με αξιοπρέπεια και προπάντων χωρίς να έχω ξοδέψει ένα σωρό χρήματα σε κρέμες που παγώνουν, που θερμαίνουν, που αλλάζουν δέρμα και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Κορίτσια η κυτταρίτιδα εύκολα δημιουργείται και δύσκολα φεύγει. Θα την καταπολεμήσουμε όμως με τρόπο φυσικό. Κι αυτό γιατί οι κρέμες του εμπορίου βασίζονται σε συνθετικές πρώτες ύλες και πετρελαιοπαράγωγα που μπορεί να σας χαρίσουν ένα λείο-μεταξένιο δέρμα αλλά τίποτε άλλο! Κι εδώ που τα λέμε αυτό το κάνει και μια απλή κρέμα σώματος. Εμπιστευθείτε τη φύση γιατί ό,τι προέρχεται από αυτήν έχει ικανότητα να διεισδύει βαθιά στο δέρμα αφού αναγνωρίζεται από το ανθρώπινο σώμα. Τα αιθέρια έλαια προέρχονται από φυτά που έχουν πόρους και αναπνέουν όπως και ο άνθρωπος, ενώ οι θεραπευτικές τους ιδιότητες είναι γνωστές σε όλους.  Γι αυτό σας προτείνουμε:

Σκραμπ σώματος με βάση το θαλασσινό αλάτι και το φυσικό αμυγδαλέλαιο. Περιέχει σκόνη μάραθου και συνδυάζεται ιδανικά με 6 αιθέρια έλαια για πραγματικά αποτελέσματα ενάντια στην κυτταρίτιδα: μάραθο, δεντρολίβανο, πεύκο, κυπαρίσσι, λεβάντα και γκρέϊπφρουτ.
Το αλάτι απολεπίζει αποτελεσματικά την επιδερμίδα ενώ παράλληλα τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και καθαρίζει τους πόρους σε βάθος έτσι ώστε να εισχωρούν βαθιά στο δέρμα όλα τα δραστικά συστατικά.
Χρήση:  Μετά το μπάνιο πάρτε μικρή ποσότητα του μείγματος στο χέρι σας και εφαρμόστε σε βρεγμένο δέρμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις με φορά από κάτω προς τα επάνω. Συνεχίστε το μασάζ για λίγα λεπτά και ξεπλύνετε καλά με αρκετό νερό.
Συνιστάται η χρήση του 2-3 φορές την εβδομάδα για τα πρώτα ίχνη κυτταρίτιδας που έκαναν την εμφάνισή τους και καθημερινή χρήση για εκτεταμένο πρόβλημα. 


Η συνταγή έχει εκπληκτικά αποτελέσματα όταν προηγηθεί η απολέπιση με το σκράμπ ώστε να ανοίξουν οι πόροι και έπειτα χρησιμοποιήσουμε το λάδι μασάζ σώματος κατά της κυτταρίτιδας της σειράς Bloom-Bloom. Τότε το λάδι διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και τα αποτελέσματα είναι πολύ σύντομα ορατά.
Ένας δυνατός και θρεπτικός συνδυασμός από φυσικό αμυγδαλέλαιο, λάδι αβοκάντο, λάδι χοχόμπα, ενισχυμένος από το μείγμα έξι αιθέριων ελαίων:
Μάραθο, δεντρολίβανο, πεύκο, κυπαρίσσι, λεβάντα και γκρεϊπφρουτ.
Τα συστατικά αυτά ενισχύουν την αποβολή των τοξινών, ανακουφίζουν τους κουρασμένους μύες, δρουν ενάντια στην  κατακράτηση υγρών, έχουν συσφικτικές ιδιότητες  και είναι ένας αποτελεσματικός συνδυασμός κατά της κυτταρίτιδας.
 Εφαρμόζετε μικρή ποσότητα στην περιοχή όπου υπάρχει πρόβλημα (κατά προτίμηση σε υγρή επιδερμίδα) και κάνετε μασάζ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις ώσπου να απορροφηθεί πλήρως.
 Χρησιμοποιείστε 2 φορές την ημέρα, ή εναλλακτικά χρησιμοποιείστε το προϊόν πριν τον ύπνο και αφήστε να δράσει όλη νύχτα.
(Είναι το μυστικό μου! Μην πείτε ότι δεν σας το είπα!!!)





10 σχόλια:

Top blogs είπε...

Εξαιρετικές φαίνονται οι δημιουργίες σας !!! Φτιαγμένες με αγάπη, προσοχήκαι εμπειρία.
Τα συγχαρητήριά μας !!!

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

eyxaristoyme para poly!!!ontos ginontai me agapi!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

eyxaristoyme para poly!!!ontos ginontai me agapi!!!

Magdalene B. είπε...

καλώς σε βρήκα!φαίνονται όλα τελεια!μπράβο σας!

asimina art-elite είπε...

τα θέλωωωωωωωω!!!Κράτα μου ενα λαδακι και ένα scrub και έρχομαι να τα πάρω!!!φιλιά

Βασιλικη είπε...

καλημερα...που βρισκουμε αυτα τα προιοντα????????

"Στον δικό μου υπέροχο κόσμο...." είπε...

Καλώς σας βρήκαααα!Τι υπέροχο μπλοκ είναι αυτό!Γεμάτο χρώματα κι αρώματα!ότι δηλαδή αρέσει σε μας τις γυναίκες. Συνεχίστε την όμορφη δουλειά!

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ κορίτσια!!!Έπεται και συνέχεια!!!
Ακολουθούν πολλά νέα και εκπληκτικά προϊόντα που ελπίζουμε να σας αρέσουν και να τα αγαπήσετε!!!Να είστε καλά!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

ASIMINA EISAI ETOIMI!!!!

ΓΕΩΡΓΙΑ είπε...

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΙΑ!!!ΛΟΙΠΟΝ, Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:
ΠΕΤΡΑΣ 17 ΣΤΟΝ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 210-5135194. ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!!!