Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σήμερα έχω ρομαντική διάθεση!
Σαπούνι "Λούφα" με φυσική λούφα, παπαρουνόσπορο και εκπληκτικό άρωμα από φρούτα του πάθους!
Το συγκεκριμένο σαπούνι χρησιμοποιείται απευθείας στο σώμα δίχως σφουγγάρι. Είναι ένα "σκληρό σαπούνι" που πρέπει να βραχεί καλά πριν αρχίσουμε να το τρίβουμε το δέρμα γιατί υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουμε μικρογρατζουνιές....κι αυτό δεν το θέλουμε!!!
Τρίβουμε απαλά το σώμα μας και απολαμβάνουμε μια ήπια απολέπιση, που αφήνει την επιδερμίδα βαθιά καθαρή. Ιδανικό για όλο το σώμα, δίνοντας έμφαση στους αγκώνες και τα γόνατα όπου το δέρμα είναι πιο σκληρό. Δοκιμάστε το ακόμη και στις φτέρνες που είναι μια εναλλακτική λύση αντί της ελαφρόπετρας!
Σαπούνι "Ζελέ" με άρωμα ανθισμένης βιολέττας! Αυτό το σαπούνι ξεχωρίζει για το άρωμα του αφού μυρίζοντάς το νιώθετε σαν να βρίσκεστε σε έναν ατέλειωτο ανθισμένο κάμπο! Αυτό θα πει Άνοιξη!!!
Σαπούνι "Γεμιστή καρδιά" με μείγματα λουλουδιών! (4 διαφορετικά-η συνταγή επιτρέψτε μας να είναι μυστική!). Εσείς απλά απολαύστε το μεθυστικό του άρωμα και το γλυκό του σχήμα!
Για το τέλος σας φυλάξαμε τα άλατα μπάνιου με τριαντάφυλλο για ένα χαλαρωτικό μπάνιο!
 Να θυμάστε ότι το ζεστό του άρωμα αναζωογονεί τις αισθήσεις σας, βοηθά στη νευρικότητα και το άγχος έπειτα από μια κουραστική μέρα ενώ προσφέρει  ηρεμία, ισορροπεί αλλά και καταπραϋνει το ευαίσθητο δέρμα. 
Τέλειο!


Δεν υπάρχουν σχόλια: