Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010

ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Στο χορό των καιρών.

Είμαι μια γυναίκα!....
Όλα αυτά που γίνονται στη πατρίδα μου πια με έχουν αφήσει άφωνη. Δεν μπορώ να βλέπω την κατρακύλα του τόπου μου και να σιωπώ. Δεν μπορώ να επωμίζομαι εγώ και όλοι οι συμπατριώτες μου αυτό που δημιούργησαν άλλοι για το προσωπικό τους συμφέρον. Που είναι τα λεφτά οεοοοο? Μάλλον που είναι εκείνοι οι πολιτικοί που γ΄΄΄΄΄΄΄΄ν όταν ήταν στα υπουργεία τους. Ποιος θα μας πει πως ζουν οι πολιτικοί που πρωταγωνιστούσαν με την ολυμπιάδα? Που χάθηκαν ? Πεινάνε? Που είναι οι πολιτικοί των μέγα σκανδάλων της χωράς μας? ΑΛΗΤΕΣ…..
Δεν μπορώ να μην νιώσω ρατσιστικά όταν η χώρα μου φιλοξενεί, ταΐζει, δέχεται, ανθρώπους οι οποίοι το ανταποδίδουν κλέβοντας, και σκοτώνοντας τους συνανθρώπους μου. Δεν μπορώ να θυμηθώ πότε άρχισα να φοβάμαι , δεν μπορώ να θυμηθώ πότε απόκτησα την ξενοφοβία, ούτε πια ήταν η εποχή που ένιωθα ασφαλής.
Δεν μπορώ να δεχτώ να με στήνουν στο τοίχο οι λαοί οι οποίοι σκότωσαν με τους ποιο φρικτούς τρόπους , βίασαν, και λεηλάτησαν στο όνομα του πολέμου, απλούς Έλληνες.
Ούτε μπορώ να δεχτώ ότι εμείς πήγαμε μετά τον πόλεμο μετανάστες στην χώρα τους να δουλέψουμε να ορθοποδήσει η οικονομία τους.
Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ήρθαν μετά και αγόρασαν σπίτια, τόπους φιλέτα , για ένα κομμάτι ψωμί. Και δεν έφταναν όλα τα προηγούμενα αλλά ήρθαν και αγόρασαν και εταιρίες, και δημιούργησαν και υποκαταστήματα, και πλούτισαν, και πήραν και τα ωραία μας λεφτά και τα πήγαν στην χώρα τους.
Έχω μια ερώτηση… δεν σας έφτανε? Ο πόλεμος και η αγριότητα σας?
Πολεμάτε τώρα αλλιώς? Ύπουλα? Υπόγεια? Στέλνοντας μας, στον κύαδα των οικονομικών? Εσείς? Γιατί επενδύσατε στην Ελλάδα? Γιατί χρηματίζατε τους πολιτικούς μας για καλύτερη μεταχείριση, και για συμφωνίες που σας βόλευαν?
Τότε ήταν καλά? Τώρα βουλιάξαμε? Και φταίμε κιόλας?
Καλά μας κάνατε όμως!
Που είναι οι οργανώσεις?
Ποιος ξεσηκώθηκε στις ύβρις σας? Φαινομενικά, πάντα οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι που ασχολούνται μόνο με τα νουμερακια τους.
Μήπως μίλησε κανείς για εμπάργκο????? ΚΑΝΕΙΣ.
Ντρέπομαι. Ντρέπομαι γιατί είμαι μια ελληνίδα που αγαπώ τον τόπο μου και δεν μπορώ να σηκώσω το χέρι μου και να σας μουντζώσω όλους.
Νιώθω φυτό. Νιώθουμε όλοι φυτά.!!!!
Να κάτσουμε τώρα απαθείς θεατές, και να βλέπουμε να σχεδιάζουνε το μέλλον μας τυχοδιώχτες, και αιμοδιψείς βρικόλακες του χρήματος. Να κουλουριαστούμε περιμένοντας τον θάνατο, και στις τελευταίες ανάσες μας να στηρίζουμε τον κινέζο, τον ιάπωνα, τον γερμανό και όλους τους αχρείους.
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: