Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ????

Φέτος γιορτάστε τον Άγιο Βαλεντίνο με απίθανα..κατακόκκινα..glitterάτα..λαχταριστά μυρωδάτα σαπουνάκια Μπλουμ Μπλουμ!!!Μαγευτείτε από τα αρώματα της γλυκειάς φράουλας και του ζεστού πικραμύγδαλου και βυθιστείτε σε τριανταφυλλένιες αγκαλιές!!!!!!!!!









Σαπουνάκια μέσα σε κόκκινες πλαστικές καρδούλες με διάφανο καπάκι με τούλι ή λευκά πούπουλα ή δαντέλα. Τα κουτάκια καρδούλες στολίζονται επιπλέον με κορδέλα.
Δικά σας με 10 ευρώ!
(ισχύει για παραγγελίες εντός Αττικής συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής, για παραγγελίες εκτός Αττικής παρακαλούμε επικοινωνείστε μαζί μας με email.)

























Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Καλησπέρα!!!!!!!!
Κρυοοοοοοοο........      Τρέμωωωωω..............
Μου λείψατε!!! Χάθηκα από την μπλοκογειτονίτσα μας λόγω απανωτών ιώσεων και πολλών υποχρεώσεων. Αφού  μάζεψα ότι γρίπη κυκλοφόρησε ,  κατανάλωσα ότι αντιβίωση έχουν τα φαρμακεία, και ήπια κιλά πορτοκαλάδες, τώρα  ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!!!!!
Μέσα σε όλα προσπαθούσα να ανοίξω και το σαπουνομαγαζάκι μου!
 4 μήνες το παλεύω!! Ούτε πολυκατάστημα να άνοιγα!!!
Τη να πρωτοπω??? Για τον δαίδαλο της εφορίας??  Για τους εξαίρετους τεχνίτες?? που άλλα ακούν τα αυτιά μου...... να ναι καλά που μου έμαθαν να κάνω τον υδραυλικό , τον ηλεκτρολόγο, τον πατωματζή.... Τα σπούδασα όλα!!! Διότι κάνουν τα (χονδρά) αλλά τα μερεμέτια .....................
Τέλος πάντων όλα καλά.  Το μαγαζάκι τελειώνει !!!!!!!
Και εγώ περιμένω με ανυπομονησία να μπω και να κάνω σαπουνάκια! Τέσσερις μήνες μόνο μπουμπουνίερες έχω κάνει, και αυτό όπως καταλαβαίνεται δεν με κάλυπτε δημιουργικά.
Επιστρέφω λοιπόν δριμύτερη με πολλές ιδέες, καινούργια υλικά και νέα αρώματα!!!!!!