Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Ο χρόνος λίγος, αλλά δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν. Χρωστάω πολλά ευχαριστώ ακόμα....         
Πραγματικά δεν ξέρω αν έφτασα στο επίπεδο που ήθελα αλλά σίγουρα προσπάθησα και προσπαθώ να κάνω αυτό που αγαπάω όσο καλύτερα μπορώ. Τη δίψα μας ( μαζί με το Γωγουλίνι πια) για περισσότερη μάθηση τη βρήκαμε στην Αμερική που με online μαθήματα  πήραμε απίστευτη γνώση σε ότι αφορά το φυτικά καλλυντικά και σαπούνια. Όταν πήραμε πρόσκληση για ένα μεγαλο bootcamb που θα γίνοταν, δεν χρειαζόταν δεύτερη σκέψη. Θα πηγαίναμε Αμερική!!!!!!!!!  Ενώ ετοιμαζόμασταν  να κλείσουμε συμμετοχή και εισιτήρια... μια σχολή στην Αγγλία κέντρισε το ενδιαφέρον μας. Αλλάξαμε σχέδια ....Μπρος για Αγγλία!!!!!!!   Η κυρία Sarah και ο κύριος Shawn ήταν απίστευτοι!!!!!!!!!!!
 
 Στην σχoλή τους μάθαμε πως να σέβομαστε καταρχήν τα φυσικά προιόντα, πως να τα φτιάχνουμε, πως να τα αποθηκεύουμε, να τα προωθούμε, σύμφωνα με τους κανόνες που ισχύουν για την αγορά της Ευρωπαικής Ένωσης.  Εκεί σταμάτησε το χόμπυ!!! Η ατάκα της κόρης μου, θα μου μείνει αξέχαστη. "Μαμά μου σε λυπάμαι , δεν θα μπορείς πια να κάνεις σαπούνια από χόμπυ, γιατί τώρα πρέπει να μπεις στη νοοτροπία της μαζικής παραγωγής και των κανόνων...".Εγώ ζούσα στο ροζ συννεφάκι μου νομίζοντας απλά οτι θα κάνω το χόμπυ μου δουλειά. Όμως αυτό το χόμπυ τελικά θέλει απίστευτες γνώσεις, κανόνες, ΛΕΦΤΑΑΑΑΑ.  Σην Αγγλία τελείωσε  το χόμπυ και μπήκε το μαγαζί και ο σεβασμός στον πελάτη και στις ανάγκες του. Ο προσεκτικός σχεδιασμός των προιόντων  και τα καλυτερα υλικά.                                                                                                          Ευχαριστούμε !!!!! Ζήσαμε δίπλα σας μια κουραστική, γεμάτη αλλά ανεπανάληπτη εβδομάδα!

Ωστόσο, πριν από Αμερική και Αγγλία τις πρώτες γνώσεις τις πήρα απο το ΙΖ ΑΡΤ, και έπειτα από τις Μορφές . Δεν έχω λόγια για τις Μορφές και ειδικά για τη Βαρβάρα η οποία έχει τόση αγάπη για την διδασκαλία, για τις τέχνες και για την μετάδοση των γνωσεών της που σε κάθε μάθημα της ο χρόνος σταματούσε.
Σημαντική βοήθεια πήραμε και από τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε . Ο κύριος Άρης από την εταιρεία "ΑΡΗΣ ΜΑΝΗΣ", ο κύριος Νώντας από την εταιρεία "ΠΛΑΤΩΝ",  ο κύριος Μανώλης από την εταιρεία "ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ", ο κύριος Ιωάννης από την εταιρεία "ΡΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ".   Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τη βοήθεια σας .
Σειρά παίρνουν και οι φίλοι μου, με πρώτη και καλύτερη την Ασημίνα.
Τη Γιάννα Λαζάρου που μετράμε 35 χρόνια φιλίας και ανέλαβε να μου κάνει και το website.
Γιάννα μου ευχαριστώ πολύ και εσένα και την εταιρεία σου και τους ανθρώπους που καταπιάστηκαν με το site μου.
Τη Μαρία τη μηχανικό μας που σάλταρε ώσπου να μας βγάλει άδεια εργαστηρίου.
Τέλος όλους όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και εξακολουθούν σε αυτή τη δύσκολη εποχή να στηρίζουν το μαγαζάκι μας!!!!!!!!!!!!!!





2 σχόλια:

Ιωάννα Λαζαρου είπε...

Αγαπημενη μου Κατερίνα.

Η 35 χρόνια φίλη σου και η εταιρία της Businessrise σου εύχετε καλές πωλήσεις και πάντα να έχεις την έμπνευση για περισσότερες δημιουργίες

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

Ευχαριστώ Γιαννα μου!!!