Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!
Σήμερα έβαλα στόχο να ευχαριστήσω τα μάτια των μελών μας και όχι μόνο!!!
Μακάρι βέβαια να μπορούσατε να τα μυρίσετε αυτή τη στιγμή!!!!
Σαπούνια με αιθέρια έλαια κανέλλας και γλυκού πορτοκαλιού για όσες λατρεύουν τα πικάντικα αρώματα αλλά θέλουν και μια δόση γλύκας!!!!!
Εντυπωσιακό σαπούνι, δημιουργεί πλούσιο αφρό ενώ αφήνει έντονη μυρωδιά στο σώμα!
Βόμβες μπάνιου με το ίδιο άρωμα για ένα απολαυστικό χαλαρωτικό και...πολυτελές μπάνιο!!!
Εναλλακτικά, χρησιμοποιείστε άλατα μπάνιου με τον τρόπο που σας προτείνουμε:
 προσθέστε στη μπανιέρα μια γεμάτη κουταλιά της σούπας άλατα μπάνιου, αφήστε να μείνουν 10 λεπτά ώσπου να αναδυθούν τα αρώματα των αιθέριων ελαίων, χαλαρώστε απολαμβάνοντας τις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού αλατιού και "ταξιδέψτε" με τα πικάντικα αρώματα της κανέλλας και του γλυκού πορτοκαλιού. 
Λίγο πριν τελειώσετε το ντους ή το μπάνιο σας, έχουμε να σας προτείνουμε 2 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να ενυδατώσετε επαρκώς την επιδερμίδα σας!!!!
Λάδι σώματος με βάση το αμυγδαλέλαιο, βιταμίνη Ε και αιθέρια έλαια κανέλλας και γλυκού πορτοκαλιού. Απλώνετε σε βρεγμένο δέρμα την ποσότητα που θέλετε κάνοντας ένα σύντομο, ελαφρύ μασάζ. Σκουπίστε απαλά. Η διαφορά στο δέρμα είναι ορατή από την πρώτη κιόλας φορά!Είναι εμφανώς πιο απαλό και ενυδατωμένο, ενώ η συχνή χρήση κάνει την επιδερμίδα πολύ πιο μαλακή, γυαλιστερή, εμφανώς πιο υγιή. 
Σκραμπ σώματος  (Body Scrub), είναι ο δεύτερος τρόπος που σας αναφέρουμε: Συνιστούμε τη χρήση του 2 φορές την εβδομάδα για μια γλυκειά απολέπιση σώματος. Κάνοντας απαλό μασάζ στο σώμα, το θαλασσινό αλάτι απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ ενεργοποιείται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Το δέρμα είναι εμφανώς αποτοξινωμένο έπειτα από κάθε χρήση, μαλακό και απαλό, απόλυτα καθαρό.
 Το συγκεκριμένο σκραμπ της φωτό έχει ένα φρέσκο εξωτικό άρωμα Τροπικών Φρούτων που αφήνει έντονη και λαχταριστή μυρωδιά στο σώμα!!!!!

Να θυμάστε: Το αιθέριο έλαιο της κανέλλας έχει ένα ζεστό και πικάντικο άρωμα που ως γνήσιο διεγερτικό, επηρεάζει τη λίμπιντο και είναι γνωστό ως αφροδισιακό και αντικαταθλιπτικό. Σε συνδυασμό με το αιθέριο έλαιο του πορτοκαλιού που έχει φρέσκο και γλυκό άρωμα, προσφέρουν ενυδάτωση και σύσφιξη στο δέρμα, ενώ μαζί έχουν αντιαγχολυτικές ιδιότητες. Επίσης καταπολεμούν τους μύκητες και τα βακτήρια.

3 σχόλια:

Κατερινα είπε...

χρονια πολλα Κατερινα με τα υπεροχα σαπουνακια σου!!!θα σου τηλεφωνησω συντομα!!!!!!

Dizzy button είπε...

Αρωμα κανέλλας και πορτοκαλιού...τι τέλεια!!!!
Υπέροχα τα σαπουνάκια σας!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ είπε...

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σου σχόλια!!!!!